Underviseren kan på få minutter oprette en ny evaluering fra skabeloner

– men I kan også lave jeres egne, uden at gå på kompromis med Opinomas funktioner. Se et udkast af vores skabeloner og læs mere om, hvordan I kan arbejde med spørgerammer i Opinoma.

Undervisningsevaluering
Eksempler på vores undervisningsevaluerings-skabeloner: Modulevaluering, Ugevurdering, Almen undervisningsevaluering, Udvidet undervisningsevaluering
… og mange flere

Fokusmålinger
Eksempler på vores fokusmåling-skabeloner: Trivsel, Motivation, Relationsarbejdet, Form og Rammer, Undervisningsmiljø, Lektiepres
… og mange flere

Andre målinger
Arbejdspladsvurdering (APV), Medarbejdertilfredshedsundersøglelse (MTU), Undervisningsmiljøvurdering (UMV)

Mangler I noget?
I kan også oprette jeres egne skabeloner i Opinoma, og vi hjælper jer gerne med at udvikle spørgerammerne.

Tilpas dine evalueringer til at matche specifikke undervisningsbehov

Hos Opinoma kan du også oprette dine egne spørgerammer i stedet for at bruge vores skabeloner. Det er nemt og intuitivt at gøre dette på platformen, og du kan tilpasse evalueringen til at matche specifikke undervisningsbehov og -mål. Med denne fleksibilitet kan du stadig drage fordel af Opinomas dataanalyseværktøjer og funktioner til visualisering og derigennem optimere undervisningen.

Tilpasning og fleksibilitet: Opinomas benchmarking-konfigurator

Opinomas benchmarking-konfigurator giver dig mulighed for at oprette og tilpasse dine egne regler og benchmarks til brug i dine evalueringer. Du kan indstille, hvilke feedback- eller artikel-ikoner der skal vises, hvis en bruger scorer over eller under en bestemt benchmark eller normalramme. Vi tror på, at tilpasning og fleksibilitet er nøglen til succes, og benchmarking-konfiguratoren er en vigtig del af vores tjeneste for at opnå dette mål.

Opnå præcise svar med vores visuelt tiltalende spørgerammer

Opinomas spørgerammer er designet til at være engagerende og effektive samtidig med, at de sikrer pålidelige resultater. Vores team af eksperter har udviklet spørgerammerne, så de er farverige, interaktive og visuelt tiltalende.

Spørgerammen tilgås på jeres unikke URL med logo, via en seks-cifret pinkode i browseren på computeren eller telefonen.

Nok om spørgerammer: Opinoma giver også brugbar feedback

Opdag Opinomas innovative feedback-metoder og få indsigt i de innovative funktionaliteter til kompetenceudvikling.